Sincan Baymak Kombi Servisi | 566 60 77
|
|||
0 312 566 6077
|
0 543 772 1599
|
||
enes usta (teknik sorumlu) |
Baymak Kombi Sincan Servisi 0312 566 60 77
Firmamız tarafından cihazınızla ilgili yapılacak tüm işlemler 1 yıl garantili olacaktır,
Sincan baymak kombi servisi, Sincan baymak kombi bakımı, Sincan baymak servis, baymak servisi Sincan , baymak servis ankara, baymak servisi ankara, baymak bakımı Sincan , Kombinizin sağlıklı çalışması için düzenli bir peryodik bakım yapılmalıdır.Bu bakımları cihaz beş ay boyunca aralıksız çalışacağından kışa girerken yaptıracak olursanız hem gazdan tasarruf hemde zamansız arızayı önleme açısından daha iyi olacaktır.
Binanız yada dairenizin yerden yüksekliğini dikkate alarak toz olma olasılığına göre her yıl veya en geç iki yılda bir bakım yaptırmalısınız.Kombiler özellikle hermetik olanlar dışarıdan havayı emip yaktıktan sonra tekrar dışarı verdiği için içine toz dolmakta algılayıcıları (sensörleri) kirletmekte ve arıza siyaline neden olmaktadır.Bu toz miktarı giriş kat ve birinci katlardan yukarı üst katlara doğru çıktıkca azalmaktadır.
Kombinin bakımını yaptırmak için servis çağırdığınızda izleyecek olursanız tesisat filtrelerinin temizlenmesi, bacalı kombilerde baca çekiş kontrolü, yanma odasınn temizliği, hermetiklerde baca fan gurubunun temizliği, genleşme tankın basınç kontrolü gibi bir dizi işlemin yapıldığını görürsünüz.Bu işlemler teknik elemanlarca yapılması daha uygun olur.
Kış sezonu öncesi yıllık bakımda yapılacak işlemler şunlardır. 1.Cihazınızın yanma verimini artırmak için tozlarının temizlenmesi. 2.Kalorifer dönüş hattındaki filtrenin sökülüp temizlenmesi. 3.İmbisat deposunun havasının kontrolü. 4.Elektrot ayarlarının yapılması. 5.Gaz geçişini sağlayan meme - enjektör gözlerinin temizlenmesi. 6.Cihazın modülasyon yapıp yapmadığı. 7.Brülör temizliği. 8.Sıcak su akış kontrolü. 9.Peteklerin iyi ısınıp ısınmadığı.
10.Bacalı cihazlarda baca çekiş kontrolü ve yapılması gerekenler.KOMBİ REVİZYONU
Kombi revizyonları genellikle 5 ile 10 yıl arasında kullanılan kombilere yapılmaktadır.Kombinin içinde ne kadar parça ve çalışan aksam varsa, her bir parça tek tek sökülür, kimyasallarla temizlenir, zayıflamış aksamlar yenisi ile değiştirilerek onarımı yapılır.Ve gerekli testlerden geçtikten sonra, tüketicinin kullanımı için tekrar montajı yapılır.
Kombi revizyonunda yapılacak işlemler
Kombi fan bakımı rulman değişimi.
Üç yollu vana onarımı.
Ana eşanjör kimyasalla temizliği.
Sıcak su plakalı eşanjör kimyasalla temizliği
Gaz memeleri temizliği.
Çakmak ve iyanizasyon ayarları yapımı.
Brülör temizliği.
Elektronik kartlar kontrol edilmesi.
Gaz valfi kontrolü.
İmbisat (genleşmetankı) kontrol edilmesi.
Pim yuvaları değişimi.
Ntc (ısı sensörleri) yenisi ile değişimi.
Devirdaim (sirkülasyon) pompası temizlenmesi.
Sıcak su eşanjörü oringleri yenilenmesi.
Emniyet ventili yenilenmesi.